0 Cosul meu

Termeni si conditii

1.Date Identificare

Societatea care administreaza site-ul www.novadolce.ro, este NOVA PROF DISTRIBUTION SRL,cu sediul in sat Sanpetru,comuna Sanpetru,strada Cazarmii,nr.670,Brasov,inregistrata la Registrul Comertului cu nr.J8/1078/2003, avand Codul Unic de Inregistrare RO15489895, telefon 0268 339530,e-mail:office@novadolce.ro

2.Dispozitii Generale

Site-ul www.novadolce.ro, este un magazin online si un serviciu e-commerce, care oferta utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

Prin accesarea, utilizarea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, informatii sau servicii prin intermediul acestui site (www.novadolce.ro), Utilizatorul / Clientul / Cumparatorul consimte sa respectate prezentul Document, “Termeni si Conditii”, precum si legislatia aplicabila. Acest site este destinat persoanelor juridice si persoanelor fizice care au implinit varsta de 18 ani. Navigand, persoana declara ca intruneste aceste conditii.

Ne asumam dreptul de a aduce modificari prevederilor prezentului Document, “Termeni si Conditii”, fara nici o notificare prealabila, prin actualizarea prezentului pe site.

3.Termeni si Definitii

In cuprinsul prezentului Document, urmatorii termeni vor avea intelesurile specificate in cele ce urmeaza:

Utilizator – orice persoana juridica sau fizica, cu varsta peste 18 ani, inregistrata in site si care, prin finalizarea procedurii de creare a unui Cont, si-a dat acordul cu privire la clauzele aferente site-ului, prezentate in sectiunea “Termeni si Conditii”.

Client – orice persoana juridica sau fizica, cu varsta peste 18 ani, care are sau primeste acces la Continut, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) pus la dispozitie de Vanzator sau pe baza unui acord de utilizare existent intre Vanzator si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Cumparator – orice persoana juridica sau fizica, cu varsta peste 18 ani, care isi creaza un Cont in site si efectueaza o Comanda de produse.

Numele Tau – se refera si este asociat informatiilor introduse pe site de catre Utilizator / Client / Cumparator, atribut cu care va putea adauga Continut pe Site.

Contul Meu sau Cont – reprezinta acea sectiune din site, care poate fi accesata prin introducerea unei adrese de e-mail si o parola.

Aceasta sectiune permite Utilizatorului / Cumparatorului sa: transmita Comenzi online, sa introduca informatiile necesare facturarii si expedierii produselor, sa acceseze informatii despre istoricul Comenzilor sale in Site.

Utilizatorul trebuie sa se asigure ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte si complete, sa le actualizeze ori de cate ori este cazul, fiind responsabil de corectitudinea acestora.

Favorite/Wishlist –reprezinta acea sectiune din Cont care permite Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului sa-si creeze o Lista cu produse de interes, selectate din Produsele afisate pe site, pe care o va putea accesa si consulta oricand va considera necesar.

De asemenea, produsele selectate in Lista din sectiunea Favorite pot fi urmarite si achizitionate cu o viitoare comanda.

Lista – reprezinta acea pagina din sectiunea Favorite, in care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga produse preferate sau de interes si pe care, ulterior, le va putea adauga in cosul de cumparaturi, prin sectiunea Cosul meu.

Listele cu Produse favorite sunt Private si acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului.

Cosul meu – reprezinta acea sectiune din Cont / Contul Meu prin care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri/Servicii pe care doreste sa le comande, fie la momentul adaugarii lor, fie ulterior acestei actiuni.

Cos Abandonat - reprezinta adaugarea unui Bun/Serviciu in Cosul de cumparaturi, fara finalizarea Comenzii, atragand dupa sine neinregistrarea comenzii si implicit lipsa rezervarii automate a Bunului/Serviciului.

Site – magazinul online,www.novadolce.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – reprezinta documentul electronic prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul site-ului, sau prin e-mail, intentia sa de a achizitiona Bunuri sau Servicii existente in site.

Bunuri si Servicii – reprezinta produsul sau serviciul, inclusiv documentele si serviciile aferente specificate in Comanda, care vor fi furnizate Cumparatorului, de catre Vanzator, ca urmare a Contractului incheiat.

Specificatii – reprezinta toate specificatiile si descrierile Bunurilor si Serviciilor, afisate pe site.

Continut – este reprezentat de:

- toate informatiile existente in site si care pot fi accesate sau vizualizate, prin utilizarea oricarui tip de echipament electronic;

- continutul transmis Cumparatorului de catre Vanzator, prin prin e-mail si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil (SMS, Fax, etc.);

- orice informatie transmisa Cumparatorului de catre un angajat al Vanzatorului prin orice mijloace, conform datelor de contact, specificate de catre Cumparator;

- informatii aferente Bunurilor sau Serviciilor, cat si tarifele practicate de Vanzator pentru o perioada definita;

- diverse date aferente Vanzatorului sau alte date oferite de acesta.

Document – prezentul “Termeni si Conditii”.

Contract – reprezinta contractul la distanta, incheiat intre Vanzator si Cumparator.

Notificari Comerciale – reprezinta orice tip de informare trimisa de catre Vanzator, Clientilor / Cumparatorilor / Utilizatorilor, prin diverse mijloace de comunicare, cum ar fi: e-mail, Newsletter, SMS, telefon, posta etc.

Notificarile pot fi: informatii generale, informatii referitoare la Bunuri si Servicii, la ofertele sau promotiile acordate de Vanzator intr-o perioada definita, cercetari de piata, sondaje de opinie.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume, rezultate din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri, agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Opinii – reprezinta acea sectiune din site, in care Utilizatorii/Clientii pot inscrie comentarii si evaluari ale Bunurilor/Serviciilor, evaluari ce sunt exprimate si sub forma acordarii unui numar de stele.

Comentariu – reprezinta o apreciere sau o observatie critica pentru un Bun/Serviciu, transmisa prin intermediul site-ului, in Sectiunea Opinii, de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu.

Rating – reprezinta un mod de exprimare al gradului de satisfactie de catre un Utilizator / Client / Cumparator, fata de un produs.

Rating-ul poate fi exprimat sub forma acordarii unui numar de stele, astfel incat fiecare produs poate primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Aceasta modalitate de evaluare a unui Bun/Serviciu va fi asociata intotdeauna cu inscrierea unui Comentariu, de catre Utilizator / Client / Cumparator.

4.Operatiune Vanzare

4.1.Generalitati

4.1.1.Prin plasarea unei Comenzi in site, Cumparatorul isi da consimtamantul cu privire la forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

4.1.2.Notificarea trimisa de Vanzator Cumparatorului, dupa plasarea Comenzii pe site-ul Nova dolce, are rol informativ si nu reprezinta confirmarea acesteia de catre Vanzator. Confirmarea Comenzii se va face ulterior, telefonic sau electronic (e-mail).

4.1.3.Din motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca se modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda, Vanzatorul va anunta Cumparatorul, la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitie cu ocazia efectuarii Comenzii si va returna suma achitata, daca este cazul.

4.1.4. Contractul intre Vanzator si Cumparator se considera incheiat doar in momentul plasarii comenzii de produse.

4.1.5.Din motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu onora Comenzi sau de a restrictiona modalitatile de plata solicitate, pentru Clientul/Cumparatorul care, in baza conduitei sau activitatii sale pe site sau la primirea produselor, actiunile acestuia au prejudiciat sau ar putea prejudicia in vreun fel pe Vanzator. In oricare dintre aceste situatii, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Vanzatorului, pentru a fi informat despre motivele aplicarii masurilor mentionate.

4.1.6.Vanzatorul nu raspunde, pentru eventuale presupuse prejudicii create ca urmare a nefunctionarii prezentului site.

4.1.7. Nova dolce poate publica pe site informatii despre Bunuri si/sau Servicii cat si promotii practicate intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

4.1.8.Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4.2.Pretul Produselor

Preturile de vanzare ale Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON), includ T.V.A.

5.Transferul Proprietatii Bunurilor

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii de catre Cumparator, in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau livrarilor efectuate de un delegat al Vanzatorului).

6.Confidentialitate

6.1. Nova dolce va pastra confidentialitatea informatiilor, de orice natura, pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

6.2. Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator / Client cu privire la Comanda / Contract fara consimtamantul prealabil, in scris, al Vanzatorului.

6.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale, prin intermediul acestui site, prin posta electronica (e-mail) sau alte cai de comunicare, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului Nova dolce.

6.4. Nova dolce nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

7.Notificari Comerciale

7.1. Cumparatorul / Utilizatorul / Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Notificarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:

- prin modificarea setarilor din Cont;

- prin accesarea link-ului de dezabonare afisat la rubrica Unelte GDPR de pe site;

- prin informarea in scris a Vanzatorului.

7.2. De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Bunuri si Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. in situatia in care vom efectua cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare.

8.Raspundere Contractuala

8.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

8.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul / Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

8.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc “Termenii si Conditiile” site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

8.4. Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic “Termenele si Conditiile” site-ului pentru a reflecta orice modificari ale modului si conditiilor de functionare a site-ului sau orice modificari ale cerintelor legale.

Documentul este opozabil Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in site. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

9.Dreptul de Proprietate Intelectuala si Industriala

9.1. Continutul si designul site-ului www.novadolce.ro precum si orice alt material (articole, imagini, descrieri produse si orice alte materiale avand legatura cu acesta) trimis Utilizatorului prin e-mail sau orice alta modalitate, apartin Vanzatorului si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

9.2. Este interzisa utilizarea, reproducerea in orice mod a Continutului sau a Design-ului site-ului www.novadolce.ro fara permisiunea expresa si prealabila a Vanzatorului.

9.3. Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.novadolce.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea companiei.

Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.novadolce.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.novadolce.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea companiei.

10.Forta Majora

Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Nova dolce, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre Nova dolce, nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Nova dolce. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la Nova dolce, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici,accesul neautorizat in sistemele Nova dolce, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

11.Legislatia aplicabila – Jurisdictia

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Brasov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Newsletter